A háromnapos quartettissimo VII.Vonósnégyes Fesztivál programjai a hangszerkiállítás mellett zeneművészeti és zenetörténeti konferenciák, előadások,  vonósnégyes hangversenyek és diákkoncertek voltak. Angelica Károlyi grófnő, aki a Károlyi Alapítvány elnöke, a korábbi években kiállított hangszerek mellett idén újabb hangszerkészítőket is szeretett volna bemutatni, így kereste meg Rácz Pál hegedűkészítő mesteren keresztül a Magyar Hangszerész Szövetséget és a vonóshangszerkészítőit felkérte a kiállításon való részvételre. A kiállítás résztvevői voltak: Faragó-Thököly Márton, Ficsor Gergely, Adonyi Iván, és Etzler Berndt valamint Kónya Lajos, ifj.Kónya Lajos, Baki Róbert, Héjja János, Orsós Tamás, Péteri Károly, Rácz Pál és Tassy András. 38 hangszert és 11 vonót állítottunk ki. A kiállítást zenészek, a vonósnégyesek tagjai, a zenetörténeti  konferencia résztvevői, valamint iskolai osztályok és a szervezett turista csoportok látogatták. A konferencia a tudományos kutatásokról szólt, főleg az ilyen témában munkálkodó kutatók számára. A meghirdetett előadásokon kívül szombaton délután kicsi, de lelkes közönségnek vetített képes előadást tartott Tassy András "A hegedű a hangszerek királynője " címmel, valamint Semmelweis Tibor a hegedűkészítés fortélyairól és a zenemű-a zeneművész-és a hangszer hármas egységéről beszélt. Minden este vonósnégyes koncert volt, két magyar és egy francia vonósnégyes koncertezett.
A kellemes őszben megcsodálhattuk a felújított kastélyt és parkját.

Az elkészített fotók közül bemutatunk párat a