Kis gyerek korom óta kapcsolatom volt a hegedűvel. Először apám hegedűjátékát csodáltam, majd magam is tanulhattam ezen a hangszeren.
Soproni hegedűtanárom Horváth Mihály saját készítésű hegedűin játszott. Ez adta a példát, hogy a hegedű elkészíthető, akarattal és kitartással.
Életutam mérnöki pályára vitt, s úgy hozta a sors, hogy majd 50 évesen teremtődött meg számomra az a körülmény, hogy az addig szunnyadó, gyerekkori álmom, egy hegedű elkészítése, megvalósításra ébredhetett. Először autodidakta módon, majd a Hangszerészképző iskola elvégzésével szereztem meg a szakmai ismeretet, e szép és szerteágazó mesterséghez. Ehhez önzetlen és baráti segítséget elsősorban mesterem Kónya Lajos adott, de mindenkitől szívesen tanultam.
Mérnöki észjárásommal, tapasztalatommal próbáltam megismerni a hegedű titkait, amikor a járműtervezésben használt legmodernebb technikát alkalmaztam a hegedű szilárdságtani és rezgéstani vizsgálatára. Ezt szakdolgozatomban írtam le és az Orsz. Széchenyi könyvtárban tettem közzé: http://mek.oszk.hu/07100/07134/

A kutatást, tanulást ma sem hagytam abba, hiszen nyugdíjasként folytathatom vizsgálataimat, alkotó tevékenységemet.

Kiállítások:
1993 Budapest, Nemzetközi Hegedűkészítő verseny
1994 Budapest, I. Magyar hangszerkészítők kiállítása
1995 Budapest, II. Magyar hangszerkészítők kiállítása
1996 Budapest, III. Magyar hangszerkészítők kiállítása
1996 Esztergom, Nemzetközi hangszerkiállítás
2006 Győr, Hangszerkiállítás

Elérhetőség:
9090 Pannonhalma, Arany János u. 43.
Tel: 06 96 470 575
Mob: 06 20 39 632 39