Tisztelt Olvasó!

Az újjáalakult Magyar Hangszerész Szövetség Közhasznú Egyesület honlapját olvassa.

2010-ben alakultunk azzal a céllal, hogy a magyar hangszerkészítőket népszerűsítsük, hozzásegítsük olyan lehetőségekhez, amelyekben bemutathatják tudásukat, tehetségüket, képességeiket, megmérettethetik magukat hazai és nemzetközi téren egyaránt. Támogatjuk törekvéseiket a mind magasabb szintű tudás, tapasztalat és innováció megszerzésében, képviseljük érdekeiket a megfelelő fórumokon.

A létrehozott hangszereket mesterműveknek, művészeti alkotásoknak tekinthetjük, alkotóik elismertségét, megbecsülését ennek megfelelően méltó szintre szeretnénk emelni.

Honlapunkon megismerhetik tagjainkat, alapszabályunkat, dokumentumainkat, valamint azokat a híreket, eseményeket, beszámolókat, amelyek velünk történtek. Ezekről képeket és videókat is találnak albumjainkban. Az aktuális programjainkat valamint a hangszer és zenei világban számunkra fontos programokat, rendezvényeket is megjelenítjük honlapunkon, figyelmébe ajánlva tagjainknak és minden olvasónak. 

Szakmai fórumunkban elsősorban a hangszerész szakma témáival foglalkozunk, de itt találhatók a részletes információk az egyesület működéséről is. A szakmai fórumban csak bejelentkezési kóddal lehet hozzászólni.

Várjuk azok jelentkezését, akik segíteni, támogatni akarnak bennünket, egyetértenek törekvéseinkkel és szeretnének tagjaink sorába lépni.