Kedves Tagtársak!

 

 

Szeptember 15-én hétfőn délután 5 órakor RENDKÍVÜLI TAGGYŰLÉST tartunk az „M10” étteremben.

 

Az étterem címe:  Budapest, I. ker. Mészáros u.10.

www.m10etterem.hu

 

Napirendi pontok:

1.  Az Egyesületünk Alapszabálya változásainak és a közhasznúsági eljárás végleges jogi rendezésének megbeszélése és elfogadása.

Előadó: Dr. Kovács V. Gábor ügyvéd

2.  Tájékoztató a Smart Specialisation Strategy, az EU források S3 feltétel rendszerének magyarországi stratégiája kidolgozásában történt minisztériumi megbeszélésekről, ehhez kapcsolódóan a hangszerész szakma érdekképviseletének és jövőképének kialakításáról.

Előadó: Domonkos Máté

3.  A Hangszerész Szövetség érdekképviseleti aktivitásáról, a tervezett sajtótájékoztatóról és a szervezet médiakampányáról, az ezzel kapcsolatos célokról, várható eredményekről. Előadó: Domonkos Máté

4.  Beszámoló a szászrégeni II. Nemzetközi Hegedűkészítők Versenyéről.

Előadók: Baki Róbert, Kónya Lajos

5.  Pénzügyi helyzetünk, tagdíjtartozások.

Előadó: Tassy Andrásné

6.  Egyebek.

A tagdíjak befizetésére a taggyűlés előtt (4 órától) lesz lehetőség.

A jogi rendezések kérdéseiben - amelyet a Fővárosi Törvényszék írt elő -  a jelenlegi Alapszabályunk szerint a szavazatképes tagok 50%+1 fő jelenléte szükséges a határozatképességhez.

Kérjük, hogy az ügy fontosságára tekintettel megfelelő létszámban vegyetek részt a taggyűlésen.

Amennyiben a taggyűlésen a határozatképességhez szükséges tagi létszám nem jelenik meg 2014. szeptember 15-én délután 17:30 perckor megismételt taggyűlés kerül megtartásra. A határozatképtelenség miatt megismételt taggyűlés az eredeti napirendi pontokban a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

Visszaigazolást kérünk a részvételről szeptember 10-ig Tassyné  e-mail címére, hogy a létszámot és az asztalfoglalást véglegesíteni tudjuk.

 

Mindenkit szeretettel várunk.

 

Magyar Hangszerész Szövetség Egyesület Elnöksége