Fervágner Csaba vagyok a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának tagja, szólamvezetője. Kétségbeesett kéréssel fordulok Önökhöz.

Elveszett nagybőgő vonóimat szeretném megtalálni, ehhez kérném segítségüket! Ha valaki leadná, vagy ha valaki értékesíteni szeretné a vonóimat, kérem haladéktalanul értesítsenek, vegyék fel velem a kapcsolatot!

 

Fervágner Csaba

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 0630 8257980

 

Tegnap, október 27-én kedden, 16:15 és 16:30 között a Budapest XI. ker. Bartók Béla úton saját autómmal közlekedtem a Kelenföldi pályaudvar irányából a Szabadság-híd irányába. Az autó tetején felejtett tok, benne a vonókkal lesodródott az útra. Mire észrevettem és visszamentem, már nem találtam. Rendőrségi bejelentést tettem, a környéket kiplakátoltam.

 

Nagyon köszönöm együttműködésüket!!!

 

Leírás a vonókról:

 

- 1 db B. Michael Dölling mester vonó (a kápa alatt a rúdba 2015-ös dátum van beütve), német kápás, kerek pálca, sötétbarna szín.

  

- 1db Várady-Szabó László mester vonó, német "reform" kápás, 8 szögletű pálca, világos vöröses-narancsos árnyalatú, nincs rajta sem ezüst fonat, sem bőr.

  

- 1db fekete, keményített, professzionális dupla vonótokban volt (bordó plüss belsővel, a vonókat terelő lemez választotta el egymástól)

A vonókról képeket mellékletben küldök

Üdvözlettel:  Fervágner Csaba